Бюлетин


Условия за ползване

Общи условия:

Настоящите „Общи условия” уреждат взаимоотношенията между „3КО” ЕООД / наричан по - долу www.fun-factory.bg / от една страна и потребителите на електронни /интернет/ страници и услуги, намиращи се на домейна fun-factory.bg / наричан за краткост сайт/. Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на fun-factory.bg / с изключение на линка към настоящите „Общи условия”/, потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези „Общи условия”.
„3КО” ЕООД е дружество, регистрирано по търговския закон на РБългария, със седалище на управление: 
Гр. Варна,ул."Илинден  2 А, ЕИК по Булстат BG200951715

Как да поръчам?

Уважаеми клиенти на www. fun-factory.bg, следвайки указанията на нашия магазин ще видите следните полета:
-„КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИТЕ” - тук са включени всички продукти ,предлагани в магазина , групирани според тяхната насоченост и предназначение.
-„АКАУНТ” -  тук можете да направите своята регистрация , препоръчително е да я направите еднократно с всички детайли.При всяко следващо посещение попълвайте полето „Потребител” , а в полето „Парола”, въвеждайте своята парола.При забравена парола , използвайте полето  ”Забравена парола”.
-„В КОШНИЦАТА” – показва броя и вида на поръчаните от вас стоки.
-„ТЪРСЕНЕ” – чрез този бутон, можете да търсите стоки  по марка,наименование, код  или описание.
-„БЮЛЕТИН” – тук можете да се абонирате за нашия ежемесечен информационен бюлетин, съдържащ новини, промоции, нови идеи.

Забравена парола - кликнете върху връзката и попълнете е-майл адреса, с който сте регистрирани. Ще ви бъде изпратена нова парола, с която да влезете. След това може да я променяте с Ваша, лесна за запомняне парола.

Извършване на покупка - за да пазарувате в www. fun-factory.bg е необходимо да сте регистриран потребител.Може да извършите регистрация  и от   тук. Ако вече сте направили своя избор и сте решили да закупите стока от „Fun-Factory”  е необходимо да отидете на страницата с продукта  който сте избрали и да натиснете върху бутона "Поръчай". Когато продукта има опции за избор на цвят, количество и др. е необходимо да го изберете от падащо меню към съответния продукт, след което ще се появи бутонът "Поръчай". Той ще Ви отведе на следващата страница, която дава статуса на вашата покупка. Тук можете да коригирате артикулите и количествата, които сте заявили. След като се уверите в избора си на стока продължете с бутона ”Купи”. Ще бъдете изведени на страница, от която са видими всички детайли на поръчката : адрес за доставка, цена за доставка, спедитор за доставка, начин на плащане, обща сума за заплащане. След като се убедите в коректността на въведените данни натиснете бутона „Завършване на поръчката”. Ще бъдете прехвърлени във финална страница, от която ще видите детайли на поръчката : номер, дата, адрес, лице за контакт, начин на плащане и продуктите. Препоръчваме Ви да отпечатате тази страница и я съхраните. След получаване на поръчката наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение и едва тогава вашата заявка ще бъде обработена. 
Разглеждане на продуктите - кликвайки върху категорията в лявата част на екрана, ще се отворят подстраници илюстровани със снимки и описание на продуктите.Всяка снимка е линк към категория или продукт в www.fun-factory.bg. Кликвайки върху продукта или описанието, ще влезете в индивидуалната му страница. Тук може да се запознаете с подробно описание, неговата функционалност, както и да разгледате снимки с опция за уголемяване. Можете да поръчате продукта с бутона „Поръчай”.
Закупена стока може да бъде върната в срок от  14 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по чл.55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!
Поверителност на данните
Личните данни,които fun-factory.bg  получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите - приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми,свързани с поръчката. fun-factory.bg  гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни на трети лица под никаква форма или изпозвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

Гаранция:

 Всички стоки, продавани чрез www. fun-factory.bg  са нови и неупотребявани.
Ние гарантираме, че стоките се изпращат без недостатъци или дефекти, които могат да намалят стойността или годността му за нормална употреба.
Всички стоки продавани чрез  fun-factory.bg   подлежат на гаранционно обслужване според зададените от производителите или вносителите им параметри.
Стоките, които не отговарят на стандартните изисквания подлежат на замяна , като транспортните разходи са за наша сметка.
Клиентът е длъжен да уведоми представител на www. fun-factory.bg  за установени евентуални недостатъци или повреди, не по-късно от 3 / три / дни след получаването на стоката
Гаранцията не се изпълнява за дефекти, причинени от нецелесъобразно използване на продукта или употреба различна от предписанията и техническите характеристики на стоката, ако има такива.
Ние отговаряме за липсата на съответствие на стоката с договора за продажба , съгласно Закона за защита на потребителите.
Максималният срок за отстраняване на дефекта или подмяна на стоката е 30 дни.

Цени и начини на плащане:

Цените в сайта са крайни, с включен ДДС. Те се калкулират като сбор от цената на продукта и цената за доставка -  4.99 лв / за пратки до 10 кг за всички части на страната /. Всички такси и допълнителни разноски в т.ч. такса наложен платеж, застраховка  и др.са за сметка на www.fun-factory.bg. Поръчки на стойност над 50 лв се изпращат за сметка на на fun-factory.bg


Плащане при доставка:

При получаването на стоката плащате дължимата сума на куриера. Всички такси и допълнителни разноски в т.ч. такса наложен платеж, застраховка  и др.са за сметка на www.fun-factory.bg.

Плащане през PayPal.com.


Срокове и доставка:

Поръчките се обработват в рамките на 48 часа.
Цената на транспортните разходи за доставка е 4.99 лв до всички части на страната за пратки до 10 кг, поръчки на стойност над 50 лв, се изпращат за сметка на fun-factory.bg
Доставки се извършват само на територията на България. За поръчки извън страната, моля, свържете се с нас на е-mail : contact@fun-factory.bg
Доставката се извършва от куриер от 9.00 ч до 18.00 ч / събота до 13.00 ч / 
Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.
Доставката се извършва, САМО след потвърждение от страна на клиента.
Поръчки получени до 14.00 ч., се обработват на същия работен ден. Тези, получени след 14.00 ч се обработват на следващия работен.
Доставките в различните райони на страната са съобразени с графиците на работа  на избрания куриер.

Спорове и проблеми:

При възникнали спорове и неточности, fun-factory.bg  осигурява представител за разрешаването им чрез координатите посочени в данните за връзка.