Бюлетин


За Нас

FUN FACTORY е концептуален магазин за иновативни подаръци и забавления във всичките им форми.

Следвайки тенденциите в съвременната култура, създадохме този магазин, за да отговорим на търсенето за нови и различни продукти, които допринасят за добро прекарване на свободното време.

Подаръците отдавна не са това, което бяха. Нашето предизвикателство е да ви направим съпричастни към модерният начин на мислене и дизайн, посредством нашата колекция от уникални стоки.

Екипът ни ви гарантира, че всеки месец ще получавате най-доброто, сътворено от световни и европейски дизайнери. Изпитано качество, на добра цена.

На едно място можете да изберете подарък както за „човек, който има всичко” и трудно може да го изненадате, така и за най-близките ви приятели. Тук ще намерите оригинални предложения за вашето парти – от детско или семейно,  до фирмено или по специален случай.

Ние сме готови да отговорим на щурите ви идеи и да ги задоволим. Можем да изработим продукт по заявка на клиент или да ви предложим нестандартно решение.

Колекцията ни от балони е голяма, а по ваше желание можем да ги напълним и с хелий.

Какво е подарък без добра опаковка? При нас може да опаковате или аранжирате избраните продукти, а ние можем да ви предложим и нетрадиционно решение – например консервена кутия!

Не се колебайте и ни посетете! Останалото оставете на нас!